...avagy az Indiai csípős-paradicsomos csicseriborsó ragu.
Hozzávalók (4 személyre):
- 2 konzerv csicseriborsó (22,5dkg száraz- ez esetben 1 éjszakát áztassuk és az étel elkészítése előtt főzzük meg, sós vízben!)
- 2 konzerv aprított paradicsom
- 1 burgonya, reszelve
- 1 fej vöröshagyma, reszelve
- 2 cm gyömbér, reszelve
- 1 teáskanál őrölt koriander mag
- 1 teáskanál őrölt római kömény
- 1 teáskanál kurkuma
- 1 teáskanál garam masala
- min. 1 teáskanál chili pehely (erőseknek 3-4)
- 50 g vaj
Eszközök:
Magas falú teflon serpenyő+fedő
Sajtreszelő
Konzervnyitó, vagy 1 lábos fedővel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése