...nagyszerű választás reggelire, vacsorára, sőt, simán, csíkokra vágva, levesbetétként is! Ez a francia palacsintát hajdinalisztől készítik és gyakran sonkát raknak bele és tojást ütnek a közepére. Készíthetjük más frissen aprított zöld fűszerrel és kedvünknek megfelelő töltelékkel. Egy nagyszerű blogírónál találtam ezt a szuper receptet!
Hozzávalók (8-10 db palacsintához):
- 1 csésze hajdina liszt (3 dl-es bögre, szintig töltve)
- 2 tojás
- csipet só
- 1,5 csésze tej
- szóda
- 5-7 levél medvehagyma, felaprítva
- Sajt, reszelve
Eszközök:
Keverőtál
Palacsintasütő
Vágódeszka, konyhakés
Sajtreszelő
Habverő
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése